Felmentésben bízik Knézy Jenő,

A sportriporter a bíróság első fokon bűnösnek találta felesége bántalmazánák ügyében. Ügyvédje mégis reméli, hatályon kívül helyezik a döntést.

Papp Gábor, Knézy Jenő ügyvédje biztos abban, hogy a sportriporter ártatlan, így hiába az évek óta tartó pereskedés, szerinte az ítéletet - hat hónap börtönbüntetés két évre felfüggesztve – hatályon kívül helyezik - írja a Blikk.

Knézy Jenő évek óta pereskedik volt feleségével és apósával, ugyanis egykori neje azt állította, hogy súlyosan bántalmazta, míg a nő ügyvédje elmondta, hogy megrúgta, és eltörte az állkapcsát.

"Knézy Jenő nem követett el bűncselekményt, ezt az eljárás adatai alátámasztják. Az orvos szakértői vélemények pedig szinte egyöntetűen állapították meg, hogy semmiféle törést nem szenvedett a sértett. Különösen nagy terhet jelent a hosszú eljárás. Ráadásul ha ismét megsemmisítik az elsőfokú döntést, beláthatatlan, mikor lesz vége az ügynek" - mondta a TV2 Mokka című műsorában Papp Gábor.

Knézyt először 2011-ben elítélték 10 hónap börtönre, három évre felfüggesztve, de ezt a döntést hatályon kívül helyezték. Az elsőfokú bíróság márciusban ismét bűnösnek találta a sportriportert. Papp Gábor szerint a mostani bíróság is elkövette ugyanazokat a hibákat, amelyek a három esztendővel ezelőtti elsőfokú eljárás során megtörténtek.