Nemi erőszakkal vádolják Robinhót

Az AC Milan és a Real Madrid korábbi játékosát csoportos nemi erőszak elkövetésével vádolják az olasz hatóságok.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Olasz lapok úgy tudják, egy 18 éves brazil lányt erőszakolt meg egy csoport Milánóban, még 2013 januárjában, és állítólag ennek részese volt a brazil labdarúgó is, aki ekkor az AC Milanban focizott. Robinho most is a piros-fekete együtteshez tartozik, ám jelenleg kölcsönben a Santosban játszik.

Robinho a feleségével és öt barátjával egy étteremben vacsorázott, amikor meglátta a lányt. A futballista hazavitte a feleségét, majd társaival visszatért az étteremhez. A 18 éves lányt egy ismeretlen helyre vitték és a vádak szerint szexuálisan zaklattak, valamint megerőszakolták. Ezt a brazil lány mesélte el fél évvel a történtek után.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, az ügyész pedig kérte, hogy tartóztassák le Robinhót, de a bíró ezt elutasította, mivel a labdarúgó Brazíliában tartózkodik, büntetlen előéletű és természetesen tagadta, hogy elkövette volna az erőszakot.

A brazil futballistát 2009-ben egyszer már őrizetbe vették szexuális erőszak vádjával, ám akkor az angol bíróság ejtette a vádakat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések