Végre egy magyar utánpótlás siker

A magyar U17-es labdarúgó-válogatott Izrael ellen Kazahsztánt is legyőzte, ezzel biztosan bejutott az Európa-bajnokság elitkörébe.

Fotó: MLSZ.hu

A fiatalok az első körben 1-0-ra verték Izrael legjobbjait, csütörtökön pedig remek játékkal ismét összejött a győzelem. A kazahok korábban 8-1-es vereséget szenvedtek, így jó előjelekkel várhattuk az összecsapást, és nem is bosszankodhattunk.

A kazahok megszállták saját tizenhatosukat, így szinte lehetetlenné téve a gólszerzést, de szerencsére az 56. percben a hálójukba találtunk. A folyatásban a vendégek kontrái ellenére megőriztük az előnyt, így újabb három pontot könyvelhettünk el.

Ez egyben azt is jelenti, hogy az utolsó, horvátok elleni összecsapás eredményétől függetlenül bejutottunk a selejtező elitkörébe, ahonnan lehetőségünk lesz kvalifikálni a kontinenstornára.

Eredmény - U17-es Eb-selejtező


Magyarország-Kazahsztán 1-0 (0-0)
Magyarország: Vajda Dániel - Szalai András, Patik Márton, Tóth Bence, Szalai Attila - Bodrogi János, Tajti Mátyás (Szabó Bence, 41.), Vogyicska Bálint - Herjeczki Kristóf, Bíró Bence (Tóth Dávid, 77.), Tömösvári Bálint (Lassú Zsombor, 60.)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések