Ikszelt az Interrel a Haladás

A szombathelyi együttes 2-2-es döntetlent játszott az olasz sztárcsapat elleni felkészülési meccsen.


Olaszországban edzőtáborozik a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata, amely szerdán az Interrel játszott kétszer harmincperces felkészülési meccset. A milánói együttesben olyan játékosok is pályára léptek, mint Podolski, Kovacic, Kuzmanovic, Hernanes vagy épp Puscas.

Az első nagyobb helyzet a vasiak előtt adódott, de abból nem lett gól. A 15. percben büntetőhöz jutott az Inter egy kezezés miatt, Hernanes pedig higgadtan értékesítette a tizenegyest.

A második játékrésznek már lement a kétharmada, amikor egyenlíteni tudott a Haladás, Radó köszönt be egy szép csel után. Már-már úgy tűnt, hogy Leandro Martinez góljával nyer a Haladás, de a lefújás előt nem sokkal jött Puscas és beállította a 2-2-es végeredményt.

Eredmény - felkészülési mérkőzés

Internazionale - Haladás 2-2 (1-0)
Gólszerzők: Hernanes (15. – 11-esből), Puscas (62.) ill. Radó (49.), Martínez (60.)

Inter: Carrizo (Berni, 31.) – Campagnaro (Ze Turbo, 31.), Italo, Donkor, Dodo – Kuzmanovic, Kovacic, Obi, Hernanes – Podolski, Puscas

Haladás: Rózsa (Branescu, 31.) – Schimmer, Fehér (Devecseri, 31.), Alcibiade, Jánvári – Jagodics, Iszlai – Radó, Gaál (Martínez, 45.), Halmosi – Rocchi (Mancini, 42.)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések