Bianchi édesapja beígérte a felelősségre vonást

Immár fél éve, hogy a Forma-1-es autóversenyző súlyos balesetet szenvedett a 2014-es Japán Nagydíjon. Philippe Bianchi a La Gazzetta dello Sportnak beszélt fia állapotáról és arról, az ügyet még közel sem tekinti lezártnak - írja a life.


Jules Bianchi október 5-én, a Japán Nagydíjon érte súlyos baleset, amikor a szuzukai pálya egyik kanyarjában kicsúszott a pályáról és egy darunak csapódott.

A mindössze 25 éves autóversenyző a családja legutolsó jelentései szerint Japánból Franciaországba szállították a súlyos fejsérüléseket szenvedett pilótát, ahol megkezdték a rehabilitációs kezeléseket. Bianchi édesapja nemrég a La Gazzetta dello Sportnak mondta el, bár fia most otthon gyógyul, állapota sajnos nem változott, továbbra is kómában van – írja az olasz lap nyomán a GP-live.

„Jules még mindig kómában van, miközben érzéktelenül fekszik az ágyán. Türelemmel kell lennünk. Vannak kisebb javulások az állapotát illetően, de még mindig a kóma állapotában van. Amíg fel nem ébred, csak annyit tehetünk, hogy várunk és reménykedünk" – mondta el Philippe Bianchi, aki hozzátette, nem tartja lezártnak az ügyet: „Van ügyvédem, és valaki fizetni fog ezért."

Forrás: Life.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések