Menekülnek Győrből Miriuta emberei

A Quaestor-ügy után többen is lemondtak pozíciójukról a Győri ETO labdarúgócsapatánál.


Korábban dr. Ökrös András ügyvezető igazgató a tulajdonosok és a Magyar Labdarúgó Szövetség felé is jelezte lemondását, a Nemzeti Sport pedig úgy tudja, hogy most a szakmai stábból Alin Minteuan másodedző, Cristian Dragota erőnléti edző és Carlan Horea kapusedző jelezte távozási szándékát. Mindannyian Miriuta László vezetőedző kérésére érkeztek Győrbe a télen.

Közben a Quaestor-ügy mindhárom, csütörtök éjjel meggyanúsított és őrizetbe vett gyanúsítottjának előzetes letartóztatását kezdeményezte a nyomozást felügyelő Fővárosi Főügyészség, Tarsoly Csaba Quaestor-vezér sorsáról szombaton döntenek - erről bővebben itt olvashat.

A kialakult helyzet után a helyszínen tekintettük meg a Pápa elleni győri meccsen, ahol a helyi szurkolók kendőzetlenül elmondták a véleményüketTarsoly Csabáról is. Korábban arról is írtunk, hogy orosz vagy arab kezekbe kerülheta klub.

Az ETO FC két hete került nehéz helyzetbe, mivel az egyesületet tulajdonló Quaestor Csoport egyik cége öncsődöt jelentett. A Győri ETO FC Kft. ezután csődvédelmet kért, az események hatására a csapat főszponzora, az Audi Hungaria Motor Kft. pedig azonnali hatállyal felbontottaa klubbal kötött együttműködési megállapodását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések