Tarsoly nekiment a Puskás Intézet vezetőjének

Az Quaestor-vezér nem túl kifinomult üzenetben szólt be Szöllősi Györgynek.


A Puskás Intézet igazgatója a Facebookon tett közzé egy üzenet, melyben a Győri ETO tulajdonosáról, Tarsoly Csabáról, és az egész helyzetről fejti ki a véleményét.

„Megrendítő. Még akkor is, ha az az első élményem róla, hogy valaki meséli, odaült a győri stadion hangosbemondó mikrofonjához, és elkezdte szidni a partjelzőt, aki szerinte nem intette a lest. A második egy személyes találkozás, amikor az egyik játékosáról írott cikkem után így köszöntött, midőn az MLSZ székházában véletlenül összefutottunk, életemben először (egyedül őt tartotta érdemesnek az előző és a mostani garnitúra is, hogy tagja legyen az MLSZ elnökségének): "Te kis csicska g..i, mit képzelsz magadról, te kis f...pó, miket írogatsz b...meg?"

"Később más hangnemet ütött meg velem, akkor meg egyszerűen becsapott (úgy tűnik, nem én voltam az egyetlen). De mindebben semmi kirívó nincs, a hazai klubtulajdonosok jelentős részével hasonló tapasztalataim vannak, sőt, ő legalább nem ragadtatta magát tettlegességre és nem fenyegetőzött,szemben több kollégájával. Egyáltalán nem érzek elégtételt, el vagyok keseredve. Amúgy az esztergomi érsektől kapott díszes oklevéllel is találkoztam az irodájában. de talán a százmilliárdnál is nagyobb bűne, hogy újra felkarolta az egyszer már megbukott Pintér Attilát. Az egyetlen remény, ha Pinyő a szégyenletes mértékű végkielégítését QUAESTOR-papírokba fektette."

A közösségi médiában Tarsoly Csaba egy másik "ismerőse" is hangot adott sérelmeinek. Pomper Tibor a 2004-2005-ös idényben a Győr labdarúgója volt, később bundázással vádolták meg és ezt be is ismerte. A futballista Tarsoly Csaba előállítása után fakadt ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések