Diósgyőr - Honvéd 1-1

1-1-es döntetlent hozott a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának szombat délutáni meccse.


Minden bizonnyal van ideálisabb felkészülés egy mérkőzésre annál, mint ami Diósgyőrben történt: pénteken jelentette be a klub, hogy a vezetőedző, Szivics Tomiszlav szerződését nem hosszabbítják meg, a szakember csak nyárig irányítja a csapatot. A Budapest Honvéd otthonában rendezett bajnoki elején ennek semmi nyoma nem volt a Diósgyőrön, a borsodiak lefocizták a kispesti alakulatot, Marjanovic pedig a 7. percben a vezetést is megszerezte a vendégeknek.

A kezdeti sokk után lassan indult be a Honvéd, de aztán egyre jobban játszott Marco Rossi együttese, Hidi 27 méteres kapáslövésével pedig összejött az egyenlítés is. Pörgős volt a meccs a szünetig, de több találat nem született.

A félidő után visszafogottabbak voltak a csapatok, a kapuk is kevesebbszer forogtak veszélyben. Hosszú idő után Husic szabadrúgása jelentette az első nagyobb lehetőséget, a vdéő centikkel bombázott a kapu fölé a 72. percben. Nem tudtak megújulni a csapatok, maradt az 1-1 a lefújásig.

A kispesti csapat sorozatban hetedik hazai mérkőzésén nem tudta begyűjteni a három pontot. Legutóbb ez tavaly szeptemberben a Haladás ellen sikerült neki.

Eredmény - OTP Bank Liga, 23. forduló

Bozsik Stadion, 1047 néző, v.: Andó-Szabó

Budapest Honvéd - DVTK 1-1 (1-1)

Budapest Honvéd: Kemenes - Ikenne-King, Ignjatovic, Elez, Morgan (Botka, 88.) - Nagy G., Godoy (Gazdag, 81.), Hidi - Prosser, Punosevac (Ontivero, 59.), Vécsei

Diósgyőri VTK: Antal - Okuka, Alves, Németh M., Husic (Szalai V., 73.) - Marjanovic (Bacsa, 89.), Egerszegi, Bognár, Koman (Kristic, 92.), Takács T. - Griffiths

gólszerzők: Hidi (31.), illetve Marjanovic (7.)

sárga lap: Ikenne-King (15.), illetve Koman (33.), Marjanovic (53.), Egerszegi (81.)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések