Elképesztő magyarázattal állt elő a sportolókat elgázoló sofőr

A három 15 éves osztrák szinkronúszó sérülését okozó vezetőt őrizetbe vették.


Mint arról korábban beszámoltunk, csütörtök kora reggel a sportolói falu járdáján sétáltak a lányok, amikor egy, a hivatalos személyek szállítására szolgáló úgynevezett shuttle-busz elütötte őket. Azóta már videó is előkerült a történtekről.

A legsúlyosabb állapotban Vanessa Sahinovic van, akit mesterséges kómában tartanak hosszú műtéte után, intenzív osztályon fekszik törései és gerincsérülései miatt.

„A következő napokban több műtét is lesz még, Vanessa állapota stabilizálódott, nincs életveszélyben. A következő héten tudunk a felépülési esélyeiről bővebben nyilatkozni” - idézi az Osztrák Olimpiai Bizottságot a Nemzeti Sport.

Az azeri rendőrség őrizetbe vette a kis híján tragédiát okozó sofőrt, aki azzal rukkolt elő, hogy egészen véletlenül összekeverte a féket és a gázt. Igen, jól olvasták. Egyébként alkohol- és drogtesztje egyaránt negatív lett.

„A lányok érdekében áll, hogy olyan pontosan rekonstruálják a baleset körülményeit, amennyire csak lehet” - nyilatkozott az Osztrák Olimpiai Bizottság elnöke, Karl Stoss.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések