Családi dráma, nem lesz olimpiai bajnok Kenderesi?

A riói nyári játékokon hatalmas meglepetést okozott a 19 éves tehetség, de lehet, hogy több esélye nem lesz az aranyéremre. Vágyott a mostani szerepére.
Hőssé vált Pécsett Kenderesi Tamás, aki Rióban olimpiai bronzérmet nyert 200 méter pillangóúszásban, többek között Cseh Lászlót is megelőzve.

A siker ellenére nem rohanták meg a fiatalok a Hullámfürdőt (abba az uszodába jár edzeni Kenderesi), de az ott készülő 120 úszó hősként tekint Kenderesire.

„Vágytam erre a szerepre, örülök neki. Persze nagyon más így, minden lépésemre, minden tettemre figyelni kell, hiszen a kicsi gyerekek is engem lesnek. Másrészt, mégsem változott sok minden, ugyanolyan elszántnak, becsületesnek kell lenni, mint eddig, a célokat kell szem előtt tartani” – nyilatkozta Kenderesi az utanpotlassport.hu-nak.

Kenderesi számít a legjobbnak a Hullámfürdőben, de folyamatosan heccelik a többiek. Ez alól nem kivétel a testvére sem. Loránd úgy tervezi, hogy a következő olimpián, Tokióban megelőzi bátyját, aki így négy év múlva is aranyérem nélkül maradhat.

Nagyon gyors! Próbálom megelőzni, de még nem megy. Majd egy-két év múlva… - ígérte Kenderesi Tamás öccse.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések