Kapás Bogi fogfájása ellenére tarolt 400 méteren gyorson

A szokásoknak megfelelően válogatottak sora, köztük olimpiai érmesek, így Cseh László és Kapás Boglárka is indult az egyetemisták és főiskolások országos úszóbajnokságon, a Tüskeuszodában.
Tizenhat felsőoktatási intézmény csaknem 200 hallgatója vett részt a szombati eseményen, jóval többen, mint az elmúlt esztendőkben bármikor - írta beszámolójában a sportági szövetség.

Az ob-n, amelyet Kiss Ádám professzor, a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség elnöke nyitott meg, Kapás Boglárka a viadal miatt péntekre átrakott kemény edzés után, begyulladt bölcsességfoggal is vállalta a szereplést.

- Ezután megyek a fogamat megnézetni, remélem, találunk valami megoldást, mert nem szeretném, ha a decemberi rövidpályás világbajnokság idején jutnánk el oda, hogy ki kelljen húzatni - mondta az ELTE pszichológia szakos hallgatója, aki így is simán nyert 400 méter gyorson, és még a számára kissé idegen számokban is kifejezetten jól teljesített, mivel győzött 100 méter pillangón is, míg 100 méter gyorson dobogón végzett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések