Csatlakozz hozzánk

Breaking News

A Budapest Honvéd vezetője lett az idény legjobb edzője

A Budapest Honvédot bajnoki címre vezető Marco Rossi lett az NB I. legjobb edzőjének járó díj nyertese a magyar szövetség (MLSZ) Telkiben rendezett RangAdó Gáláján vasárnap.
A szombaton véget ért szezon legjobb játékosának a Videoton csatárát, Danko Lazovicsot, az idény felfedezettjének a bajnokcsapat középpályását, Zsótér Donátot választottá.

A kategóriák győzteseiről két kivétellel a klubok szavazatai döntöttek, a szokásoknak megfelelően a csapatkapitány és a vezetőedző mellett a legfiatalabb és a legidősebb játékosok voksolhattak kategóriánként a legjobbakra. Az év legszebb NB I-es góljáról a szurkolók szavazhattak, akik közül a legtöbben a diósgyőri hátvéd, Lipták Zoltán találatát választották.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke köszöntőbeszédében elmondta, a férfi és a női élvonalban is olyan izgalmas, színvonalas mérkőzéseket játszottak, hogy a díjátadás a korábbinál nagyobb nyilvánosságot érdemelt, ezért az M4 Sport élőben közvetítette a gálát.

– A válogatott és az alsóbb osztályú meccsek színvonala is azt támasztja alá, hogy a magyar labdarúgásnak nem csak múltja, de jövője is van. Nagyon bízom benne, hogy a nemzetközi kupában nem csak izgalmas, de sikeres találkozókat vívnak majd a magyar csapatok, és tovább jutnak el, mint az elmúlt években – fogalmazott Csányi.

MTI

Nincsenek megjegyzések