Bajnokként vonulhat vissza a Chelsea csapatkapitánya

A Chelsea csapatkapitánya, a Watford elleni 4-3-as győzelmet követően elmondta, nem kizárt, hogy a szezon végeztével visszavonul a profi labdarúgástól.
A 2016/17-es idényt követően biztosan elhagyja a Chelsea-t a csapat 36 éves legendája, John Terry.

A belső védő gólt szerzett a Watford elleni 4-3-ra megnyert mérkőzésen és vasárnap utoljára lép pályára a londoni kékek színeiben. Terry az ezt követő időszakról ejtett pár szót.

- Nem tartom kizártnak, hogy a vasárnapi lesz az utolsó meccsem és visszavonulok. De ha bejön egy jó ajánlat, akkor leülök és végiggondolom a családommal, akár itthonról, akár külföldről lenne szó - mondta a Sky Sportsnak Terry, aki hozzátette, végleges döntést még nem hozott a jövőjével kapcsolatban.

John Terry abszolút legendának számít az angol labdarúgásban. A válogatottban 78 alkalommal szerepelt, a Chelsea színeiben pedig 688-szor lépett pályára, és ezeken 65 gólt szerzett.

Chelsea csapata egyébként a Watford elleni mérkőzést megelőző fordulóban bebiztosította bajnoki címét, az olasz Antonio Conte így rögtön első angliai évében a csúcra vezette a londoni gárdát.

Forrás: Blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések