"Ez egy hálátlan feladat, ha kikaptok, sz*r voltál" - Dárdai őszintén beszélt posztjáról

A Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál arról beszélt, hogy milyen nehéz a 'hatos', vagyis a védekező középpályás posztján szerepelni, ezzel kicsit méltatva játékosát, Vladimír Daridát.
- Mondtam neki, hogyha a 'hatos' posztján játszol, két lehetőséged van: nyersz a csapatoddal, vagy sz*r vagy. Amikor kikaptok, akkor az biztos miattad volt, mert sz*r voltál - mondta Dárdai Pál a Bildnek a Daridával való beszélgetéséről és arról, milyen nehéz ezen a poszton szerepelni.

A 41 éves magyar szakember tudja, mit beszél, hiszen játékos pályafutása alatt ő is mindig védekező középpályást játszott.

- Tudom, milyen ez, én is 'hatos' voltam. Ez egy hálátlan feladat, nagyon ritkán kerülsz a rivaldafénybe, ugyanakkor a piszkos munkát neked kell elvégezni. A többieket pedig természetesen ünneplik. De az edző és a csapat tudja egy győzelem után, hogy milyen fontosak azok, akik a középpályán küzdenek - magyarázta Dárdai.

A Darmstadt elleni 2-0-ás sikert követően az egykori szövetségi kapitány elmondta, Darida volt a legfontosabb és a legjobb játékosa a pályán, és ezt a statisztikák is alátámasztják. A cseh válogatott középpályás több mint 12 kilométert futott, volt három lövése, adott egy gólpasszt, 84%-ban pontosan passzolt és párharcainak 75%-át megnyerte.

Forrás: blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések