Guardiola kapust szerződtetne, a világ egyik legjobbját szemelte ki

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola az AC Milan 18 éves kapusával, Gianluigi Donnarummával erősítené meg csapatát a nyári átigazolási időszakban.
A fiatal kapusnak 2018 nyarán jár le a szerződése, ráadásul hónapok óta nem tud megegyezni klubjával a hosszabbításról. A Donnarummát képviselő Mino Raiola szeretné, ha védence már nyáron egy európai top csapatban védene. A világ egyik legjobbjának tartott hálóőrt korábban már a Real Madriddal is szóba hózták, de sokan azt sem tartják kizártnak, hogy Gianluigi Buffon helyét fogja átvenni a Juventusban és az olasz válogatottban egyaránt.

A Daily Mail értesülése szerint a Manchester City nyáron 30 millió fontos ajánlatot tehet a háromszoros olasz válogatott kapusért, kérdés, hogy az AC Milan hajlandó-e ennyiért megválni legnagyobb értékétől. Donnarumma az idei szezonban 39 mérkőzésen 47 gólt kapott, kapuját 11 meccsen sikerült megóvnia a góltól.

Pep Guardiolának egyelőre nincs szerencséje a kapusokkal. tavaly nyáron Barcelonából csábította Manchesterbe Claudio Bravót, azonban a chilei portás nem vált be, és a tavaszi szezon nagy részét már a kispadon töltötte. Szintén a klub kötelékébe tartozik Joe Hart, de a katalán tréner nem szimpatizál a 70-szeres angol válogatott hálóőrrel, aki az idei szezont a Torinóban töltötte kölcsönben, és kevés az esély a visszatérésére.

Forrás: hvg.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések