Hét hónapos terhesen 161 kilométert fut hetente a triatlonista

Az amerikaiak olimpiai bajnok triatlonistája, Gwen Jorgensen egy percre sem áll le, miután januárban bejelentette: állapotos.
Hosszú idő után végre kiderült, kisfiút hordoz a szíve alatt az amerikaiak sportolója, akinek a terhessége a 28. hétben tart. Annak ellenére, hogy az aranyérmes triatlonistának a születendő gyermeke és a saját egészsége a legfontosabb, megállás nélkül edz.

– "Három héttel ezelőtt kezdtem el, hetente 161 kilométert futok, ami kétszer több mint, amit edzés közben csinátam" – kezdte Gwen.

– "Eleinte fárasztó volt, de amikor belejöttem jobban éreztem magam. Naponta kétszer tréningezek. Jelenleg nagyon sokat futok, mert akkor érzem magam a legjobban" – mondta a People magazinnak.

Jorgensen januárban tudatta a nagyvilággal, hogy augusztus 3-ára várja a babáját. 2018-ban szeretne újra versenyezni, de nem titkolt célja, hogy a 2020-as tokiói olimpián több érmet zsebeljen be.

– "Az orvosok azt mondták, hogy edzhetek amennyit csak akarok, amíg jól érzem magam. Figyelmeztettek, hogy vigyázzak, ha vérrögöt vagy valami hasonlót kapok, akkor azonnal álljak le" – tette hozzá.

Forrás: Blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések