Igazi olasz legenda focizott Budapesten

Világbajnok olasz legenda focizott a fővárosban.
Az 1982-es vébén aranyérmes és hat találattal gólkirály Paolo Rossi azért jött Magyarországra, hogy fővédnökként hazánkban is népszerűsítse a futballtábort, amely 10-14 éves tehetségekkel igyekszik elsajátíttatni a sportág alapjait. 

Június 26. és 30. között lesz lehetőségük arra a fiataloknak, hogy megmutassák tudásukat, s felhívják magukra a figyelmet. Ha elég ügyesek, később a bolognai Nagy Ádámhoz vagy a palermói Sallai Rolandhoz és Balogh Norberthez hasonlóan akár az olasz élvonalban is futballozhatnak majd.
– A fiatal magyar tehetségek előtt nagy lehetőségek állnak. Akik ott lesznek a táborban, a legjobb olasz trénerektől tanulhatnak – mondta Rossi, akitől még manapság sem állnak távol a fineszes megoldások, s ezt meg is mutatta.

A sajtótájékoztatón az újságírók az Akvárium Klubban egy ideiglenesen felállított kapuba próbálkozhattak betalálni az egykori klasszis focistával együtt. Rossi lövésein látszódott, nem véletlenül tartozott a világ legjobb csatárai közé, még most is szenzációsan bánik a labdával.

Forrás: Blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések