Pique kupát adna búcsúajándékként Luis Enriquének

Gerard Pique minden erejével azon lesz, hogy csapata szombat este megnyerje az Alaves elleni kupadöntőt. 
A Barca edzője, Luis Enrique márciusban jelentette be, hogy a szezon végén elhagyja a klubot. 2014 óta irányította a Barcelonát, egyebek mellett két spanyol bajnoki címet, két Király-kupát és egy Bajnokok Ligája-trófeát nyert a csapattal.

Pique szerint a ma esti győzelem méltó búcsú lenne Enriquétől, főleg úgy, hogy idén nem sikerült megszerezniük a bajnoki címet, ráadásul a Juventus-szal szemben is alulmaradtak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

A klub történetének egyik legjobb edzője, aki egy nagyszerű kupadöntőt és trófeát érdemel tőlünk búcsúzásként. Azt akarom, hogy győztesként távozzon" - mondta a spanyol védő.

A Barcának azonban a távozó edző szerint sem lesz könnyű dolga szombat este a Vicente Calderon stadionban, főleg azok után, hogy a kupadöntőbeli ellenfelüktől ősszel 2-1-re kikaptak a bajnokságban.

"Van rá esélyem, hogy kupagyőzelemmel fejezzem be a pályafutásomat a Barcánál, de akkor is szembesülnünk kell azzal, hogy a bajnokságban csúnyán elbuktunk" - nyilatkozta a távozó edző.

A Spanyol Király Kupa döntőjét este 21 óra 10 perctől a DigiSport1 közvetíti. 

Forrás: origo.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések