Real Madrid elleni meccsel búcsúzik a vb-ezüstérmes

Bejelentette visszavonulását Martín Demichelis, az argentinok világbajnoki ezüstérmes labdarúgója.
"Sajnos a lábaim már nem elég erősek ahhoz, hogy folytathassam a játékot" - mondta könnyeivel küszködve Demichelis a hétfői sajtótájékoztatóján. Hozzátette, már nem képes annyira összpontosítani, amennyire a legmagasabb szinten szükséges.

A 36 éves hátvéd a River Plate csapatától 2003-ban került a Bayern Münchenhez, ahol hét évet töltött, később az Atlético Madrid, a Manchester City és az Espanyol együttesét erősítette, jelenleg pedig a Málaga játékosa.

Németországban bajnokságot és kupát is négyszer nyert, de volt angol bajnok, illetve a Bajnokok Ligája-döntős. Az argentin válogatottban 51 alkalommal szerepelt, és a 2005-ös Konföderációs Kupán, a 2014-es világbajnokságon és a 2015-ös Copa Americán is ezüstérmet szerzett.

"Az volt az álmom, hogy Málagában fejezzem be a karrieremet, mert ez a klub mindig különleges helyet foglal el a szívemben, megtiszteltetés, hogy innen vonulhatok vissza. Itt bíztak bennem és hitet adtak, hogy tovább játszhassak" - nyilatkozta Demichelis, akinek a mostani a második időszaka az andalúziai csapatban.

A védő vasárnap a Real Madrid ellen játssza utolsó meccsét.

Forrás: Origo.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések