Tőzsér Dániel: a legjobb döntés született Herczeg András megbízásával

A Loki csapatkapitánya nem hitte volna, hogy visszatérése első évében a kiesés elkerülése lesz a tét. De 100 százalékot ígér szombatra.
Tőzsér Dániel úgy vélekedik az utolsó forduló előtti edzőváltásról, hogy a vezetők a lehető legjobb döntést hozták meg azzal, hogy megbízták a Loki korábbi sikeredzőjét a sorsdöntő meccs levezénylésével. Hiszen ő képben van a játékosokkal kapcsolatban és nála jobban kevesen ismerik a klubot, a közeget, amit a DVSC jelent.

- Ismerkedéssel egy percet sem kellett eltöltenünk. Ő képes lehet arra, hogy rendet tegyen a fejekben. Meg fogja oldani, hogy mindenki fitt állapotban lépjen pályára a Diósgyőr ellen és pontosan tudja, mi a feladata – mondta a középpályás.

A csapatkapitány azt is elmondta: szomorú, hogy két ilyen nagy múltú klub került abba a helyzetbe, hogy egymás ellen kell meccselniük az NB I-ben maradásért, de nem lehet barátságról beszélni, mert a Loki minden játékosának arra kell koncentrálni, hogy 100 százalékot nyújtva harcolja ki az első osztályban maradást.

Forrás: dehir.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések