A Hvg-ben Hont lenácizta a magyar szurkolókat

A magyar labdarúgó válogatott csúfos, történelmi vereséget szenvedett Andorra válogatottjától.
Szomorú ez, nincs ezen mit szépíteni.

A fájdalmas vereségnek azonban van egy politikai vonzata is.

Tavaly amikor ugyanez a válogatott a labdarúgó Európa-bajnokságon szerepelve tűzbe-lázba hozta az egész országot az „orbángyűlölők” dúltak, fúltak.
Farkasházy „Hócipő” Tivadar például elmondta, hogy nem tud örülni a magyar csapat sikerének, mert ez Orbán sikere, nem Magyarországé.

Akkor kénytelenek voltak lenyelni, hogy gyakorlatilag az egész ország ünnepelt, együtt sírt és nevetett Dzsudzsákékal.

Most, hogy „végre” gyengén szerepel a válogatott előbújtak a sötét, büdös szobáik mélyéről és verik a behorpadt mellüket.

Hont András a HVG-ben megjelent Na, ugye címen kiböffentett publicisztikájában a vereség kapcsán nekirontott a magyar szurkolóknak: „Az igazi ciki azonban nem ez. Ami miatt valóban szégyellni kéne magunkat a világ előtt az az, hogy időről időre ráengedünk mit sem sejtő európai városokra néhány száz elborult neandervölgyit náci tetkóval vonulni Marseille-ben, kedélyesen buzizni Lisszabonban, borogatni Bukarestben. Ott kéne őket felejteni valahol, hozzanak létre számukra egy no-go zónát vagy egy állatkertet. … A lelátói lumpenek a rendszer Zsil-völgyi bányászai, kellenek ők a pártszékházak elé, a választási irodához és vadászni CEU-kitűzős fiatalokat az éjszakában.”

Hont egyébként maga is szurkoló, rendszeresen feltűnik Schiffer András mellett a Vasas mérkőzésein.

A jó Hont a szurkolók becsmérlésével felköpött és alá állt.

Milyen ember az aki akkor boldog, ha a hazája veszít és akkor szomorú, ha a hazája győz?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések