Egy debreceni biztosan örülhetett annak, hogy Andorra megverte a magyar válogatottat

Az andorraiak győzelmére fogadott egy debreceni férfi. Megérte, ugyanis végül szép kis summa ütötte a markát.
Mint az minden focirajongó számára ismert, pénteken este óriási meglepetésre Andorra félamatőr válogatottja legyőzte a magyar labdarúgó válogatottat. A szégyenteljes végeredményre senki nem számított, mindenkit meglepett a mieink ötlettelen játéka. A szurkolók elfordultak a csapattól, a játékosok pedig nem győztek elnézést kérni a blama miatt.

A magyar drukkereket elkeserítette, hogy a tavaly nyári Eb-t megjárt nemzeti csapat idáig süllyedt, ám volt valaki Debrecenben, aki nagyon örülhetett annak, ami pénteken este Andorrában történt.

Egy debreceni férfi, aki egyébként rendszeresen játszik sportfogadást, a Tippmixen egyebek mellett megtette azt, amit a szurkolók többsége elképzelhetetlennek tartott: Andorra győzelmét. Bátor tippje bejött, úgyhogy ennek megfelelően a fogadása is szép bevételt jelentett a számára.

A Dehir úgy tudja, a férfi három szelvénnyel játszott, összesen 34 ezer 500 forintot költött a fogadásra és végül 375 ezer forint ütötte a markát.

1500-2000 forintos tétekkel játszott, többszörös kötésekkel adta fel a szelvényt. A legnagyobb számszerű eséllyel bíró tétje hatvanas volt, megjátszotta a félidei eredményt és a meccs végső kimenetelét is, erre kétezer forintot fizetett ki. Két 42-es oddsszal rendelkező lehetőséget is megtett, az egyik ilyen egy másik szelvényen a pontos végeredmény volt. Egy 36-os esélyű fogadása is volt, ennél a férfi eltalálta, hogy csak Andorra lő gólt, ezt egyébként kétezer forinttal játszotta meg.

Ugyan nagy téttel játszott, de biztosra ment, ugyanis más szelvényeken olyan végeredményekre is fogadott, amik kisebb nyereménnyel kecsegtették – ezek között szerepelt a magyar válogatott 2-1-es sikere is.

A férfi úgy kommentálta a történteket, hogy azért játszotta meg az andorrai sikert, mert nagyon felbosszantotta a magyarok túlzott magabiztossága, illetve, az, hogy több esetben is lekezelően nyilatkoztak az ellenfélről.

Mint megtudtuk, amikor a meccs másnapján felvette a pénzt, az egyik debreceni lottózóban meglepetten fizették ki neki a korántsem szokványos összeget.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog