Gőzerővel készülnek Görbiczék a hétvégi mérkőzésre Debrecenben

Gőzerővel készülnek Debrecenben Görbiczék a hét végi összecsapásra. 
Magyarország–Szlovákia női kézilabda vb-selejtezőt játszanak szombaton 17 órától a debreceni Főnix Csarnokban. A Kim Rasmussen vezette magyar csapat május 29-e óta a cívisvárosban gyakorol, ahol a tréningeken kívül már játszottak egy felkészülési mérkőzést Románia ellen. (A zárt kapus meccset a mieink fölényesen, 31–21-re nyertek.)

– Remekül dolgoztak a lányok a héten, egyre inkább meg tudják valósítani azt, amit védekezésben, támadásban és helyezkedésben kért tőlük Kim Rasmussen – nyilatkozta Siti Bea edző az MKSZ honlapjának. – Magunkra koncentrálunk elsősorban a vb-selejtezőkön. A szlovákokról tudjuk, hogy többféle védekezést játszanak, viszont nem egyszer meglepő dolgot húznak, nem mindig tudatosan, éppen ezért oda kell figyelnünk minden szituációban.

A dán szövetségi kapitány sajtó nyilvános edzést tartott a mérkőzés helyszínén csütörtökön délután, ahol kiderült, több játékos nemcsak kézzel, de lábbal is jól bánik a labdával. A bemelegítésnek szánt futball után Rasmussen kemény edzést vezényelt a gárdának, s ha kellett, megállította a gyakorlást, s elmagyarázta a hibákat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések