Storck: Türelmes és szervezett játékra van szükség

A szövetségi kapitány nyilatkozott az Andorra elleni vb-selejtezőt megelőzően.
Az Andorra elleni vb-selejtező előtt a magyar férfi A-válogatott megtartotta hivatalos sajtótájékoztatóját.

A csapat pihenéssel, regenerációval töltötte a péntek délelőttöt, 18 órától pedig kezdődött az edzés a mérkőzés helyszínén.

Előtte kötelező sajtótájékoztatót tartottak a csapatok, a válogatottat Dzsudzsák Balázs és Gyurcsó Ádám képviselte Bernd Storck szövetségi kapitány mellett.

A játékosok hangsúlyozták: sem a körülményekkel, sem a kellemetlen ellenféllel nem szabad foglalkozni, csak a saját játékunkon és a győzelmen lehet a hangsúly - adta hírül az mlsz.hu.

A szövetségi kapitány ugyan nehéz meccsre számít, ám optimistán várja az összecsapást.

- Feröer-szigetek ellen Andorra megszerezte első pontját a selejtezősorozatban, ez biztosan feldobta a csapatot mentálisan, és önbizalommal terve várja az összecsapást. Budapesten megtapasztalhattuk, hogy keményen futballozik az ellenfél, nehéz feltörni a védelmét, hazai pályán pedig még inkább igaz ez: Svájc és Lettország is csak egy góllal tudott győzni Andorrában. Türelmes és szervezett játékot kell nyújtanunk, és jó döntéseket hozni a kapu előtt. Kádár Tamás egyelőre kisebb sérüléssel bajlódik, az ő játéka egyelőre kérdéses. Sérültektől függetlenül: bárki is kap lehetőséget a vb-selejtezőn, meg kell ragadnia az alkalmat, és bizonyítani, hogy nemzetközi tétmeccsen is lehet rá számítani - fogalmazott Bernd Storck.

Goal.com

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések