Visszatérhet Spanyolországba a Porto ikonikus kapusa

Iker Casillas egyéniben újfent kiváló szezont zárt, viszont a Portóval nem tudta megnyerni a portugál bajnokságot, így elképzelhető, a nyáron klubot vált. Több spanyol csapat is fontolgatja a szerződtetését.
A Sevilla, a Las Palmas, a Sociedad és a Málaga is szívesen látja a kapust.

Ha kapusok, akkor Spanyolországgal kapcsolatban az elmúlt hónapokban az esetleges De Gea, Real Madrid frigy volt az első számú téma. Ugyanakkor a Bajnokok Ligája döntője után Zinedine Zidane egyértelműnek tűnő mondattal („Te vagy az első számú kapusom”) jelezte Keylor Navasnak, mi várható a nyáron, azt pedig a Marca című spanyol lapnak is elmondta, eszében sincs 50-60 millió eurót kifizetni egy kapusért.

De lehet, így sem marad a La Liga megdöbbentő kapusigazolás nélkül. Merthogy a két éve megdöbbentő módon a Real Madrid – nem önszántából – elhagyó Iker Casillas egyre közelebb kerül a hazatéréshez. A mögöttünk hagyott szezonban a Portóban a bajnokságban 33 meccsen 16 gólt kapott, 19 alkalommal shutotot produkált, nem rajta múlt, hogy a csapat képtelen volt megelőzni a Benficát a tabellán.

A 36 éves kapus otthoni reputációja kiváló, a válogatottal ugyebár Európa- és világbajnokságot is nyert, a Reallal eljutott 18 trófeáig, érthető, ha a Sevilla, a Las Palmas, a Real Sociedad és a Málaga vezetőinek a fantáziáját is megmozgatta a hazahozatala. Casillasnak nincs ellenére a váltás, ráadásul jegyzett csapatban akarja folytatni, emiatt az amerikai és a török ajánlatokat már kukázta, a spanyol csapatok szintje közül igazából csak a Sevilláé felelne meg neki, így aztán most az olasz, az angol és a francia piacot mustrálja.

De ha hazatér, Madridban mindenképpen érzelemdús meccsekre számíthat - írja a blikk.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések