Családi dráma Messi esküvőjén: édesanyja ki nem állhatja szerelmét, ezért olyat tett, amit semelyik menyasszony sem bocsát meg

Családi dráma Lionel Messi esküvőjén. Az ötszörös aranylabdás argentin focista azt hihette, élete legszebb élménye lesz a nagy nap, hiszen álomba illő szertartáson vehette el gyerekkori szerelmét, Antonella Roccuzzót.
Csakhogy a spanyol Barcelona klasszisának édesanyja, Celia María Cuccittini már a puszta megjelenésével is komoly indulatokat gerjesztett.

Teljesen fittyet hányt az előírásokra, és a menyasszony ruhájához hasonló fehér estélyit öltött az eseményre.

– Aranyszabály, hogy a menyasszonyétól eltérő ruhát veszünk fel. A fehér mellett a szürke, a bézs és egyéb, hasonló színek viselete is tilos, hiszen össze lehet téveszteni az ifjú pár női tagjával – magyarázta a brit Daily Mail című lap egyik, divattal foglalkozó újságírója.

Messi édesanyja feltehetően nem véletlenül választotta ki ruháját, hanem menyét szerette volna bosszantani, akit a családhoz közelálló egyik barát szerint, állítólag ki nem állhat.
– Nemcsak Celia és Antonella kapcsolata rossz, a két család között sem felhőtlen a viszony. Komoly viták voltak arról, hány meghívott legyen a két oldalról, végül Messi famíliája képviseltette magát nagyobb számban az eseményen, természetesen Celia nyomására – állította a neve elhallgatását kérő személy, aki egy korábbi történetet is felelevenített. – Még a 2010-es dél-afrikai világbajnokság előtt egy argentin újságíró Messi anyjával beszélt arról, mikor utazik majd ki a focistához. A riporter felvetette, Antonella már kint tartózkodik a helyszínen, erre Celia visszakérdezett, ki az az Antonella...

Hogy mennyire „problémás” Messi édesanyja, arról a focista egykori barátnője, Macarena Lemos korábban elképesztő sztorit mesélt.

– Épp vásárolgattam, amikor észrevettem, hogy valaki követ, és a telefonjával engem fényképez. Messi anyja volt... Rákérdeztem, miért, erre egy serpenyővel elkezdett kergetni – árulta el a modell.
Maradonát nem hívta meg

Az argentinok világbajnok korábbi labdarúgója, Diego Maradona, nagy bánatára nem kapott meghívót Messi esküvőjére.

– Gratulálok neki, tudja, mennyire szeretem. Az esküvői meghívóm valahol elveszett, de ezen nem sértődöm meg, továbbra is kiváló focistának és remek embernek tartom – mondta az egykori klasszis.

Forrás: blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések