Rossi az NB I-ből erősítené meg a DAC-ot

Az olasz szakember korábbi játékosait csábítaná Dunaszerdahelyre.
A 27 esztendős, Argentínából származó, ám olasz útlevéllel is rendelkező Leandro Martínez több olasz korosztályos válogatottnak is tagja volt. Szintén Olaszországban kezdte a profi pályafutását is, méghozzá a híres Parma csapatánál. Ezt követően megfordult a Serie B-ben és több, alacsonyabb osztályú olasz bajnokságban is – számolt be legújabb próbajátékosáról a DAC honlapja.

Martinez az elmúlt években több NB I-es csapatban is szerepelt, a 2013–2014-es szezontól a Budapest Honvéd, a Haladás és kölcsönben az MTK Budapest együttesében is játszott. Az NB I-ben 69 mérkőzésén 19 gólt szerzett, amelyekhez öt gólpasszt is hozzátett.

A hírek szerint nem Martinez lehet Rossi egyetlen NB I-es igazolása a felvidéki klubnál, Hidi Patrik is követheti korábbi edzőjét a DAC-hoz.

A 26 éves középpályás 2009-ben debütált a piros-feketék felnőtt csapatában, és azóta 194 NB I-es mérkőzésen 14 gólt szerzett. ​ Hidi bajnokként búcsúzik Kispestről, lejáró szerződését nem hosszabbította meg a klubbal, és maga is elismerte, az olasz szakember csábítja őt új csapatához.

A játékos is szívesen hagyná el az NB I-et, így mester és tanítványa elképzelései Dunaszerdahelyen találkozhatnak. 

Forrás: goal.com

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések