Usain Bolt lenyomta Hosszú Katinkát

A magyar úszónőt megelőzve a jamaicai vágtázó kapta meg a legnagyobb amerikai sportportál, az ESPN által alapított ESPYS-díjat.
A magyar úszó, aki a riói olimpián három arany- és egy ezüstérmet szerzett, a nemzetközi kategóriában volt versenyben az elismerésért, melyet végül az ötkarikás játékok legeredményesebb sprinterének, a Brazíliában ugyancsak három bajnoki címet nyert jamaicai Usain Boltnak ítéltek oda.

Megjegyezzük, már Hosszú Katinka jelöltsége is hatalmas elismerés.

Ugyanis a jelöltek között volt még a portugál labdarúgó-válogatottal Európa-bajnok, a Real Madriddal pedig spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Cristiano Ronaldo, az MMA-bajnok Conor McGregor és az ökölvívó Canelo Álvarez is.

Ami a többi kategória győzteseit illeti, a legjobb férfi sportolónak járó elismerést a kosaras Russell Westbrook, a legjobb női sportolóét pedig a tornász Simone Biles kapta. A legjobb autóversenyző Lewis Hamilton, a legjobb teniszező Serena Williams és Roger Federer, a legjobb kosaras LeBron James, a legjobb jégkorongozó Sidney Crosby, a legjobb csapat pedig az NBA-bajnok Golden State Warriors lett.

Forrás...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések