Juventus: balhé a PSG-nél, mégsem érkezik a sztár?

Francia sajtóértesülések szerint könnyen elképzelhető, hogy mégsem lesz az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus játékosa Blaise Matuidi.
Mint ismert, a 30 esztendős középpályás szerdán megérkezett Torinóba, ahol részt vett a Juventus orvosi vizsgálatán – a hírek arról szóltak, Blaise Matuidi 20 millió euró (6 milliárd forint) ellenében hagyja el a Paris Saint-Germaint, és hároméves szerződést köt az olasz bajnok és kupagyőztes, Bajnokok Ligája-döntős torinóiakkal.

Igen ám, de a legfrissebb fejlemények szerint a Juventus és Matuidi ugyan valóban megállapodott már, de a PSG és a torinói klub nem tud dűlőre jutni, így a párizsiak blokkolták a játékos váltását. A L'Équipe úgy tudja, a gondot egyrészt az okozza, hogy a franciák keveslik Matuidiért a 20 millió eurót, másrészt az üzlet kapcsán állítólag házon belül sincs egyetértés: Unai Emery, a Paris Saint-Germain vezetőedzője mindenképp szeretné megtartani a futballistát, akinek maradásáért az együttes két sztárja, Marco Verratti és Julian Draxler is szót emelt az öltözőben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések