Kokaint követelt és gyilkossággal fenyegetőzött a repülőn a sztársportoló

Csütörtök hajnalban indul az NHL-szezon, de vannak még olyan játékosok, akiknek tavaly volt csapatuk, jelenleg viszont szerződés nélkül állnak. Jiri Hudler ebbe a táborba tartozik, és a hírek szerint mindent elkövet azért, hogy ne is találjon magának új klubot a tengerentúlon.
Óriási bajba került Jiri Hudler. A svéd Expressen és a cseh Blesk értesülései szerint a jégkorongozó hatalmas balhét csapott a Delta Airlines New York - Prága járatán. A szélső ugyanis kokaint követelt a légiutaskísérőktől, és amikor ezt megtagadták tőle, azzal fenyegetőzött, hogy felhívja a barátait, akik kijönnek érte a reptérre és megölik a kísérőt. 

Ezt követően az illemhelyiségbe vonult, ahonnan fehér porral az ajkán tért vissza, majd megpróbálta WC-nek használni az ételhordó kocsit - állítja a személyzet egyik tagja.

Hudler legutóbb a Dallas Stars-ban játszott, de a 82 mérkőzésből mindössze 32-szer ölthetett magára a szerelést, a szezon végeztével pedig nem volt kérdés, hogy nem hosszabbítanak vele. Legjobb szezonját 2014-15-ben produkálta, amikor a Calgary Flames színeiben 78 mérkőzésen 76 pontot (31 gól, 45 gólpassz) gyűjtött, az idény végén pedig elnyerte a Lady Byng Trophy-t, amit az év legsportszerűbb játékosának ítélnek oda.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések