Megmutatta újdonsült szerelmét a magyar úszónő: fotó

Szilágyi Liliána minden erejével arra készül, hogy a 2020-as olimpián remekül teljesítsen, de úgy tűnik, hogy a szerelem azért még belefér az idejébe! Megmutatta újdonsült párját.
Szilágyi Liliána gőzerővel készül a 2020-as olimpiára, hiszen szeretne minél jobb eredményeket elérni, de az edzések mellett a magánéletét nem hanyagolja el. Az úszónő nemrég a közösségi oldalán mutatta meg szerelmét, aki szintén úszó! A svájci Thomas Liess és Liliána nagyon összeillenek. 

"Thomasszal régóta nagyon jóban vagyok. Még évekkel ezelőtt barátkoztunk össze, több közös versenyen is részt vettünk, így sok időt töltöttünk el egymás társaságában.

A kapcsolatunk ugyanakkor még friss, a hazai vizes világbajnokságot követően jöttünk össze.

Elhívott kávézni, mindketten éreztük, hogy kialakult köztünk valami. Távkapcsolatban élünk, hiszen ő Svájcban készül fel, én külföldön és sokfelé edzem. Persze ahogy lehetőségünk adódik, találkozunk, igyekszünk minél több időt együtt eltölteni. 

Hozzá hasonlóan én is úgy érzem, hogy a távolság ellenére működik a kapcsolatunk, mindketten nagyon boldogok vagyunk. Legutóbb egy hétig otthon voltam Budapesten, s meglepett azzal, hogy két napra meglátogatott, jólesett ez a gesztus" - mesélte a Blikknek Szilágyi Liliána. 

@lilianaszilagyi által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések