Csatlakozz hozzánk

Breaking News

Pekingi tenisztorna – Babosék kikaptak a döntőben

Babos Tímea és a cseh Andrea Hlavackova kikapott a döntőben a pekingi keménypályás tenisztorna női páros versenyében. 
A negyedik helyen kiemelt duó – amely a múlt héten diadalmaskodott a taskenti viadalon – vasárnap az elsőként rangsorolt svájci Martina Hingis és tajvani Csan Jung-jan ellen lépett pályára, és egy óra hat perces csatában maradt alul. A magyar-cseh kettős májusban a madridi döntőben is találkozott riválisával, amely akkor 6:3, 6:4-re győzött. Ezúttal a US Open bajnokai még simábban nyertek.

Babosék – akik már biztos résztvevői a szingapúri WTA-világbajnokságnak – ötödször vívtak döntőt az idén, és három alkalommal (Rabat, Quebec City, Taskent) nyertek a fináléban. A tajvani-svájci kettős idei nyolcadik végső sikerét ünnepelte.

“Sajnos ma nem úgy játszottam, ahogyan szerettem volna. Most ez így sikerült. Nagyon kellemetlen stílusú ellenfelünk volt” – nyilatkozta honlapján Babos. “Ez egy nagy verseny, jó felkészülés volt Szingapúrra. Ráadásul a világbajnoki szereplésünket ezen a héten tettük biztossá” – tette hozzá a magyar teniszező, aki a jövő héten Hongkongban lép pályára, csak egyesben. Ellenfele a nyitófordulóban a világranglistán 21. orosz Anasztaszija Pavljucsenkova lesz.

Eredmény:
nők, 6,4 millió dollár (1,7 milliárd forint) összdíjazás:

páros, döntő:
Martina Hingis, Csan Jung-dzsan (svájci, tajvani, 1.)-Babos Tímea, Andrea Hlavackova (magyar, cseh, 4.) 6:1, 6:4

MTI

Nincsenek megjegyzések