Focimezben tapsolva szurkol a horvát államfő asszony a vb-döntőt játszó válogatottnak

A nagy sportrajongó Kolinda Grabar-Kitarovic a helyszínen fog szorítani a horvát csapatnak, de már a Moszkvába tartó repülőúton felvett egy aranyos, buzdító videót. 
"Hiszek a győzelemben, habár nem lesz könnyű, ezért teljes szívvel a labdarúgó-válogatott mellé kell állnunk" - mondta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő a zágrábi repülőtéren, mielőtt felszállt volna a moszkvai gépre, hogy elutazzon a világbajnokság döntőjére, ahol a horvát csapat ma este a francia válogatottal mérkőzik meg.

Azt mondta: bármi történjen, büszkék lesznek a csapatra.
Úgy vélte, a mérkőzés alatt újabb földrengések várhatók Zágrábban, Splitben, Fiumében és más városokban is. A Természettudományi Egyetem földrengésmérő állomásán készült grafikonok alapján ugyanis
kisebb földrengések keletkeztek szerdán 22 óra 20 perckor és 22 óra 37 perckor, pontosan akkor, amikor a horvátok gólt lőttek - számolt be róla korábban a horvát sajtó.

Az államfő később Facebook-oldalán egy a repülőgépen készült videót is megosztott, ahol oroszul köszönte meg Oroszországnak a vendégszeretet és arra buzdította a gép utasait, hogy szurkoljanak vele.
"A horvát szurkolók nevében köszönöm Oroszországnak a vendégszeretetet. Kiváló házigazdák voltatok. Este pedig szurkoljatok Horvátországnak. Örüljünk együtt! Köszönjük, Oroszország!" - hangzik el a felvételen.
A világbajnokság francia-horvát döntőjét 17 órakor rendezik a moszkvai Luzsnyiki Stadionban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések