Kimarad a sporttörténelmi vb-döntőből a horvát játékos, akit hisztije miatt küldtek haza

Nikola Kalinić már biztos nem léphet pályára ma délután, ugyanis hazazavartatta magát.
Nikola Kalinić akár élete nagy pillanatát is átélhette volna ma délután a foci-vb-n: ő lett volna ugyanis a csatár Mario Mandžukić első számú cseréje, de ezen kívül is pályára küldhették volna, számol be róla az Index.

A legutóbbi szezonban a Milannak kölcsönadott focista azonban jól elvágta magát, a Nigéria elleni meccsen ugyanis nem volt hajlandó beállni, azt mondta, fáj a háta, holott előtte még lazán melegített. De ugyanezt csinálta a brazilok elleni angliai barátságos meccsen is.

#worldcup2018

20.4k Likes, 2 Comments - Nikola Kalinic (@nikolakalinic) on Instagram: "#worldcup2018"

A horvát kapitány, Zlatko Dalić nem teketóriázott: a hiszti után már másnap egyszerűen hazaküldte a játékost, aki most foghatja a fejét.

Tény, hogy Horvátország nem kockáztathat: mi is beszámoltunk róla, mekkora várakozás előzi meg Horvátországában a ma esti történelmi vébédöntőt, az MTI tudósítása szerint pedig már tegnap este több ezer piros-fehér kockás mezes rajongó lepte el a moszkvai Nyikolszkaja utcát, a bárok ajtajára és ablakaira mindenhol a horvát zászló volt kifeszítve.

Bravo starci 💪💪 #russia#2018 #prebilo#mlade

12.5k Likes, 1 Comments - Nikola Kalinic (@nikolakalinic) on Instagram: "Bravo starci 💪💪 #russia#2018 #prebilo#mlade"

Ha az ember nem tudná, hogy Franciaország lesz az ellenfél a döntőben, akkor biztosan nem találná ki, mert csak elvétve lehetett látni onnan érkezett szurkolót.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések