Premier League: José Mourinho bohócot csinált magából - videó

José Mourinho valószínűleg már nem sok nagy eredményt fog elérni pályafutása során, de azt mindig is az újságírók orra alá fogja törölni, hogy mit ért el a múltban.
Hiába játszott sokáig jól a Manchester United, hatalmas pofonba szaladt bele hétfő este a Premier League 3. fordulójának zárómérkőzésén. A Tottenham Hotspur 3-0-ra nyert az Old Traffordon, amivel zsinórban a második zakót segítette fel a Vörös Ördögökre, akik ráadásul zsinórban kétszer kaptak három gólt egy félidő alatt.

José Mourinhónak ez volt pályafutása legsúlyosabb hazai pályán elszenvedett veresége, ezért nem meglepő módon a szokásos mérkőzés utáni sajtótájékoztatón dühösen, már-már toporzékolva követelt magának tiszteletet.
"Mit mondjak az eredményről? Nulla-három. És hogy mit jelent ez a hármas? Azt, hogy háromszor nyertem bajnoki címet a Premier League-ben, többet, mint a többi tizenkilenc edző együttvéve. Nekem három bajnoki címem van, a többieknek összesen kettő. Szóval hagy kérjek egy kis tiszteletet, emberek. Tisztelet, tisztelet, tisztelet"
- nyilatkozta a Special One, mielőtt kivonult a sajtószobából.


Bár a Manchester United amerikai tulajdonosai a Brighton ellen elszenvedett vereség után szóban megerősítették pozíciójában a portugál trénert, nem áll stabil lábakon az a manchesteri kispad alatta. Már csak azért sem, mert az utóbbi hetekben mindenáron szeretett volna klasszis középső védőt igazolni, csakhogy azokat, akik pocsékul teljesítenek és hibát hibára halmoznak, ő hozta Manchesterbe.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések