La Liga: kölcsönadta fiatal támadóját a Real Madrid

A Real Madrid az átigazolási szezon utolsó óráiban előbb kölcsönadta Borja Mayoralt a Levanténak, majd szerződést bontott Fabio Coentraoval. 
A fiatal támadó Borja Mayoral az előző szezonban már 24 tétmérkőzésen lépett pályára a BL-győztes gárdában amelyeken hét góllal segítette csapatát. Mivel a madridiak visszavásárolták Mariano Diazt, így alapjában véve a játékosnak kevesebb lehetőség jutott volna, így Mayoralt kölcsönadták a Levantlnak. A spanyol U21-es válogatott játékosa korábban már futballozott kölcsönben, 2016 és 2017 között a Wolfsburgot erősítette. 

A madridiak végleg eladták Fabio Coentraot az átigazolási szezon finisében. A több mint félszázszoros portugál válogatott hátvéd 2011 óta állt a madridiak alkalmazásában. Hét év alatt viszont alig 106 tétmérkőzést játszott a gárda színeiben, mivel botrányai és sérülései miatt nem mindig kapott lehetőséget. A Real egyszer a Monacónak, egyszer a Sportingnak adta őt kölcsön, ám végleg csak most adta el a hátvédet. Coentrao a Rio Avéban folytatja pályafutását. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések