Hihetetlen, de magyar futballista Európa legjobbja

Nemanja Nikolics sorozatban 12 mérkőzésen lőtt gólt, ami egyedülálló a kontinensen. Még Cristiano Ronaldót és Lionel Messit is veri ezzel.

Fotó: MTI 

A szerbiai születésű, de magyar válogatott labdarúgó hétvégén a Paks elleni mérkőzés 93. percében talált be az ellenfél kapujába nagyjából 40 méterről. Idei 11. bajnoki meccsén zsinórban szerzett 14. góljával biztosította be a Videoton 2-0-ás győzelmét.

Nemanja Nikolics a 2014/15-ös szezon 12 bajnokija közül 11-en játszott - a DVSC ellen betegség miatt hiányzott - és lőtt mindegyiken gólt, míg az előző évad utolsó meccsén a DVTK ellen is betalált, így jön össze a parádés 12-es sorozat.

Az nso.hu vette a fáradtságot és végignézte az európai bajnokságokat, találni még Nikolicséhoz hasonló sorozatot. C. Ronaldo 16 bajnoki gólnál jár már ebben a szezonban - Nikolics csak 13-ná -, de az ő sorozata csak 8 meccses.

A walesi Chris Venables szintén nyolc meccses sorozatot tudhat a háta mögött - 13 bajnoki / 11 gól, - de mivel ő legutóbb nem talált be, így már egészen biztosan nem fenyegeti a válogatott játékosunk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések