Michelle Wild orális akciója az új MTK Stadionban +18

Csütörtök délelőtt a robbant a hírt, miszerint pornófilmmel tesztelték az Új Hidegkuti Nándor Stadion eredményjelzőjét. Egy ideig úgy tűnt, hogy a Trollfoci keze van a dologban, azonban az eredményjelzőt felszerelő cég elismerte a bakit.
Az utóbbi napokban szinte minden az MTK-ról szól a magyar fociban. Az új Hidegkuti Nándor Stadion bemutatása óta a szurkolók körében folyamatosan a kapu mögötti betonfal szolgáltatta a témát, most azonban pikánsabb történetre lehetünk figyelmesek.

Csütörtök délelőtt a Trollfoci tett közzé egy videót, amelyben a korábbi pornósztár, Michelle Wild órális-szexet mutat be, ráadásul ez mind látható az új MTK stadion eredményjelzőjén. Sokáig abban a hitben voltunk, hogy ez csak egy trükkfelvétel, azonban az eredményjelző felszereléséért felelős Gépbér Színpad kft. elismerte a bakit és bocsánatkérő közleményt adott ki.

„A napokban az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az általunk felszerelt óriás eredményjelzők rendeltetésszerű tesztüzemi próbáját tartottuk. A tesztüzemi próba során kellő körültekintés nélkül jártunk el, hibát követtünk el. Ezért került a kivetítőre felnőtt tartalom. Amint ezt észleltük, azonnal lekapcsoltuk a lejátszást.

Elnézést kérünk az MTK-tól, annak sportolóitól, munkatársaitól, vezetőitől és szurkolóitól az általunk okozott minden kellemetlenségért, valamint mindenki mástól, aki a sajtóhírekből értesült a hibánk miatt bekövetkezett esetről!”


A Cowboys rúgójátékos nélkül maradhat

Hosszú Katinkától senki nem irigyli a luxust

Megdöbbentő: Visszatérhetnek a pályára a bundázó a focisták

Ökölvívás: az összes riói bírót eltiltotta a nemzetközi szövetség

Shaqiri úgy gondolja szebb gólt lőtt, mint Gera



Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések