Csatlakozz hozzánk

Breaking News

Gyárfás döntött: nem hallgat örökké

December 14-én, a jövő heti, kanadai rövidpályás világbajnokság után tarthatja meg a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) azt az elnökségi ülést, amelyen Gyárfás Tamás elnök a lemondásának döntési hátteréről személyesen kívánja tájékoztatni az elnökségi valamennyi tagját.
A MÚSZ szombati közleményében jelezte: ezt követően kerülhet sor a jelölő bizottság tagjainak felkérésére, valamint a rendkívüli tisztújító közgyűlés összehívására. Gyárfás Tamás szerdán az MTI-n keresztül tette közzé szándékát, hogy 23 év után lemond a MÚSZ elnöki tisztségéről. A magyar válogatott ugyanezen a napon utazott Windsorba, a rövidpályás vb-re.

Természetesen a csapattal tartott - több edzőtársával, köztük elnökségi tagokkal egyetemben - Hargitay András szövetségi kapitány is, aki úgyszintén tagja a MÚSZ vezető testületének.

Ezért a szövetség elnökségi ülésére csak a válogatott hazaérkezését követően, december 14-én kerülhet sor, ahol Gyárfás Tamás személyesen kívánja tájékoztatni az elnökség valamennyi tagját döntése hátteréről. Gyárfás jelenleg a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) alelnökeként tartózkodik Windsorban, ahol többek között a FINA Executive, majd a FINA Bureau ülésén vesz részt.

MTI

Nincsenek megjegyzések