Egy tucat csapat a terembajnoki címért

A Szolnok megyei labdarúgó igazgatóság ebben az évadban is megrendezi hagyományos téli terembajnokságát. A benevezett 12 csapatot három selejtezőcsoportba osztották, amelyek három helyszínen küzdenek.
Közülük az első helyezettek mellett a legjobb második jut a február 11-ei kunhegyesi fináléba.  
A szabályokról annyit röviden, hogy az 5+1-es teremfoci szabályai szerint játszanak az együttesek. A mérkőzések 2x15 percig tartanak, közben 5 perc szünettel  A program mindhárom helyszínen szombaton 10 órakor kezdődik. Érdekesség, hogy csupán négy megyei I. osztályu csapat: a Fegyvernek, a Jászkísér, a Szajol és a címvédő Tiszafüred lesz érdekelt.

A megyei másodosztályúak közül nyolcan a Kunhegyes, a Jászboldogháza, a Mezőtúr, a Tiszajenő, a Tiszagyenda, a Tiszapüspöki, a Tiszaszentimre és a Tiszaörs együttesei lépnek pályára. Emlékeztetőül az elmúlt évadban a zsinórban hatszoros bajnok Tiszafüred mögött második a Kunhegyes, harmadik a Tiszapüspöki csapata volt. Az utóbbi három együttes, most is ott lesz a megméretésen, tehát a színvonal garantált, és minden bizonnyal izgalmakban sem lesz hiány.

A program, szombat 10.00

A csoport (Tiszafüred, Benedek Gábor Sportcsarnok): Tiszaörs, Tiszaszentimre, Kunhegyes, Tiszafüred

B csoport (Mezőtúri sportcsarnok): Tiszagyenda, Fegyvernek, Tiszajenő, Mezőtúr

C csoport (Jászberény, Belvárosi Játékcsarnok): Jászboldogháza, Jászkisér, Szajol, Tiszapüspöki

Forrás: szoljon.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések