Nincs veszítenivalójuk, kihasználnák

Tóth Péter elárulta, nehéz volt újra felvenniük a ritmust a Pécs elleni vereség után.
Múlt hétvégén gyakorlatilag végleg eldőlt, hogy nem jut be a felsőházba a DVSE. A férfi vízilabda OB I. A csoportjának előző, 11. fordulójában meglepetésre alulmaradtak a debreceniek, hazai pályán 8–6-ra kaptak ki a pécsiektől.

– Mindenkit megviselt a vereség, ami miatt csak magunkat okolhatjuk. Nem játszottunk jól, amit riválisunk ki is használt, többször eldönthettük volna a meccset, de nem éltünk a lehetőségeinkkel. Nem volt egyszerű ezek után újra munkába állni – vázolta Tóth Péter, a Debrecen szélsője.

Teher nélkül

Szombat 16 órától a listavezető Szolnok otthonában vendégszerepelnek Komlósi Péter tanítványai. A bombaerős ellenlábast eddig egyszer tudták legyőzni a bajnokságban, még a pontvadászat elején az OSC múlta felül Vámos Mártonékat.

A cívisvárosiak nem kergetnek illúziókat, tisztában vannak vele, a Szolnok az esélyes, ettől függetlenül szeretnének egy jó meccset játszani.

– Nincs veszítenivalónk, felszabadultan, teher nélkül pólózhatunk a világsztárokkal teletűzdelt Szolnokkal szemben. Az őszi találkozónk hamar eldőlt, ezúttal szeretnénk jobban megnehezíteni a riválisunk dolgát, és szoros eredményt elérni. Mivel már gyakorlatilag eldőlt, hogy az alapszakasz után az alsóházban folytatjuk majd, így kipróbálhatunk olyan dolgokat is ezen az összecsapáson, melyeket a későbbiekben szeretnénk alkalmazni – fogalmazott Tóth, aki egyébként Szolnokon nevelkedett.

Október 22-én, az ötödik fordulóban a Debreceni Sportuszodában mérkőztek meg a felek: akkor a hazaiak hét gólig jutottak, és minden találatukat más játékos jegyzett. A szolnokiak huszonháromszor zörgették meg Lévai Márton kapuját.

Tizenegy fordulót követően a Szolnok 30 ponttal vezeti az A csoportot, a DVSE 13 egységgel a hatodik helyen áll.

Forrás: haon.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések