Komoly összeghez jutott a Videoton: Dél-Koreába szerződött Feczesin Róbert

Guzmics Richárd után újabb magyar labdarúgó igazolt Távol-Keletre - Kína helyett ő azonban a dél-koreai Jeonnam Dragons csapatát választotta.
A klubok megállapodásának értelmében a Jeonnam Dragons csapatában folytatja karrierjét Feczesin Róbert – adta hírül péntek este a Videoton hivatalos oldala. A klub sportigazgatója, Kovács Zoltán arról számolt be, hogy a játékos írásban jelezte, hogy az iránta mutatkozó nagy érdeklődés miatt a télen szeretne távozni, a kérésnek pedig a Videoton eleget is tett.

Kovács Zoltán elárulta azt is, hogy a futballistának nyáron járt volna le a szerződése és a klub az őszi idény végén jelezte, hogy szívesen hosszabbítana vele, amire a másik fél is nyitott volt. A két ünnep között azonban befutott a dél-koreai együttes első ajánlata, Feczesin pedig úgy döntött, hogy amennyiben a két klub meg tud egyezni egymással, úgy szeretné magát ismét kipróbálni külföldön. A 30 esztendős játékos távozásával a sportigazgató szerint mindkét fél jól járt: ha nem sikerült volna megegyezni a hosszabbításról, szerződése lejártával nyáron ingyen távozhatott volna a támadó, akinek ráadásul a kérése is teljesült. Így viszont komoly összeghez juthatott a székesfehérvári alakulat, amely további sok szerencsét kívánt a labdarúgónak további pályafutásához.


"Nagyon szép két és fél évet töltöttem Székesfehérváron, 2015-ben sikerült bajnokságot nyernünk, és most, amikor elmegyek, megint az első helyen áll a csapat a táblázaton. Ha majd visszatekintek a pályafutásomra, a vidis időszakból csak pozitív élmények fognak eszembe jutni, ebben biztos vagyok. Nagyon megkedveltem a várost és a szurkolókat, akiknek végig éreztem a szeretetét és a támogatását, amit ezúton is köszönök! Sok sikert kívánok az új évre a Vidinek, remélem, tavasszal újabb bajnoki címet ünnepelhet a klub" – búcsúzott Feczesin, aki az őszi szezon zárásakor - holtversenyben – az NB I góllövőlistájának élén állt, tavasszal azonban már biztosan nem járul hozá újabb találatokkal az egyéni elismeréshez.

A 11-szeres magyar válogatott labdarúgó 97 mérkőzésen 46 gólt szerzett a Videotonban, amellyel 2015-ben bajnoki címet ünnepelhetett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések