Vérüket is adják a bajnoki címért a Videoton sztárjai

Megkezdte a felkészülést a tavaszra a Videoton. Az NB I-ben 19 fordulót követően listavezető focicsapat orvosi stábja mindent elkövet, hogy a játékosok kifogástalan állapotban várják a folytatást.
A keret tagjainak az első téli edzéseket megelőzően egy rehabilitációs központban volt jelenésük, ahol átfogóan megvizsgálták őket. A programban vérvétel, testösszetétel-mérés, fül-orr-gégészeti, fogászati és kardiológiai vizsgálat szerepelt. A terheléses teszten több korábbi Videoton-játékos is részt vett, akik már a másodosztályú Puskás Akadémiát erősítik.

Az együttes csütörtök óta edz, a csapatot trenírozó norvég Henning Berg szeretné, ha játékosai kifogástalan fizikai állapotba kerülnének a bajnokság rajtjára, mindez persze a focisták érdeke is.
"Kemény alapozásunk lesz. Úgy érzem, nagyon nagy harcot kell vívnunk azért, hogy elérjük a célunkat, vagyis hogy megnyerjük a bajnokságot. Az, hogy az első helyen állunk, jelzi, jó úton járunk" – mondta a klub hivatalos honlapjának Vinicíus, a gárda brazil légiósa.

Vasárnapig mindennap tréningezik a Videoton, hétfőn pedig tíznapos edzőtáborba utazik Dubajba – mindennek a költsége mintegy 15 millió forint körül lehet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések