Agyrázkódással játszhatott Brady tavaly

Legalábbis a felesége szerint. A játékos ügynöke, és az NFL is tagad, miközben egy másik edző már Brady végnapjait jósolja.
Rendesen felkavarta a héten az NFL állóvizét a Patriots-irányító Tom Brady felesége, Gisele Bündchen, aki nem kevesebbet állított, minthogy Brady a 2016-os NFL-szezonban többször is agyrázkódást szenvedett. Bündchen a CBS-nek adott interjújában elmondta, hogy ugyan nem szoktak egymás közt erről beszélni, de Bradynek a 2016-év során többször is agyrázkódás után kellett játszania. 

Noha Brady még nem kommentálta neje nyilatkozatát, az NFL sajtóközleményben sietett leszögezni, hogy a gyors vizsgálat kiderítette: nem bizonyítható, hogy a Patriots-irányító a tavalyi évben bármikor is agyrázkódást szenvedett volna.

Nem sokkal később Brady ügynökétől, Don Yee-től is megérkezett a cáfolat, aki kategorikusan cáfolta, hogy a játékossal bármi történt volna tavaly.

Tom Brady pár hónappal az emlékezetes Super Bowl-győzelme után tett nyilatkozata szerint úgy érzi, hogy akár 45 éves koráig is bírni fogja a játékot. Az irányító augusztus elején ünnepli a negyvenedik születésnapját, és noha ő maga elszántnak tűnik, jól látszik, hogy a New England Patriots vezetősége lélekben már készül a Brady utáni időszakra. Egy konferenciariviális csapat név nélkül nyilatkozó edzője egyenesen tudni véli, hogy Brady-nek a 2017-es lesz az utolsó szezonja, és a Patriots utána már nem számol a játékossal.

A csapat többek közt ezért is nem cserélte el idén tavasszal Brady cseréjét, a nem titkoltan az ötszörös bajnok utódjának kiszemelt Jimmy Garoppolót, holott köztudott, hogy több csapat is csillagászati árat fizetett volna a fiatal irányító játékjogáért.

Az agyrázkódás manapság különösen érzékeny téma az amerikai profi sportokban, elsősorban a jégkorongban és az amerikaifociban. Több volt játékos későbbi szellemi leépülése, mentális zavarai, sőt még öngyilkossága is a pályafutása során elszenvedett egy vagy több agyrázkódásra vezethető vissza a legújabb kutatások szerint.

Forrás: origo.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések