Bennmaradásért küzd az MTK

NB I-es tagságának megőrzéséért küzd az MTK futballcsapata – a fővárosiak két fordulóval az élvonalbeli bajnokság vége előtt kiesőhelyen állnak. 
Ám a kék-fehérek ma rangadót játszanak a Diósgyőr ellen, amely a még bennmaradást jelentő pozíciót birtokló Mezőkövesdhez hasonlóan egyetlen ponttal jobb a kék-fehéreknél.

– Szerencsére a sorsunk továbbra is a saját kezünkben van, amennyiben hat pontot szerzünk a hátralévő két meccsünkön, biztos, hogy benn maradunk – vázolta fel csapata helyzetét Tamási Zsolt (51) vezetőedző. – Úgy gondolom, szakmailag nehéz bármi különlegeset kitalálni az utolsó fordulókra. Elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, megalkuvást nem tűrően, bátran kell futballoznunk, és akkor meglesz az eredménye az erőfeszítéseinknek.

Akárcsak az MTK, úgy a miskolciak számára is elképzelhetetlen a vereség.

– Minden mérkőzés fontos, de a mostani kimondottan az, hatalmas a tét, győzelem esetén ugyanis bebiztosítjuk NB I-es tagságunkat. Arra számítok, hogy a csapatom az első pillanattól kezdve teljes odaadással küzd, akkor nem érhet minket meglepetés – nyilatkozta Bódog Tamás (46), a DVTK trénere.

blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések