Dárdai lenyelné a Bayert a futballfesztiválon

A Hertha BSC az elmúlt hétvégén 2-0-s sikert aratott a Darmstadt otthonában, így egy fordulóval a Bundesliga vége előtt nagy lépést tett Dárdai Pál csapata ahhoz, hogy megszerezze a hőn áhított ötödik helyet, ezzel pedig az Európa Liga csoportkörében való indulást.
A berlini gárda az utolsó körben hazai környezetben a Bayer Leverkusennel csap össze az Olimpia Stadionban, és amennyiben nyer, akkor biztosan teljesül az álma. Akár a pontvesztés is beleférhet, ugyanis a két üldöző közül a Freiburg a Bayern München otthonába látogat, míg a Köln csak akkor érheti utol a magyar edző csapatát, ha nyer a Mainz ellen, és Dárdaiék kikapnak a Bayertől.

A sorsunk innentől kezdve a mi kezünkben van. Már csak rajtunk múlik, megszerezzük-e az ötödik helyet. Nagyon fontos lesz számunkra az utolsó összecsapás, mozgósítanunk kell az utolsó erőtartalékainkat. Szeretnénk kiszolgálni a szurkolóinkat, minden adott a futballfesztiválhoz – mondta a magyar edző a bz-berlin.de-nek.

A tavalyi szezonban a Hertha a 7. helyen végzett a Bundesligában, így Dárdai most újabb nagy lépést tehet, hogy még tovább írja a csapata és saját maga berlini történelmét.

Forrás: Origo.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések