Deutsch Tamás: szégyen, hogy kiestünk az első osztályból

Az MTK elnöke drasztikus változásokat szeretne az NB I-ből kiesett labdarúgóklubnál.
Deutsch az MTK-honlapjának elmondta, hogy két héten belül új edző és játékosok érkezése várható, de befektető is érkezik a csapathoz, minden adott lesz ahhoz, hogy az együttes a lehető leghamarabb visszajusson az élvonalba.

– Az, hogy kiestünk az első osztályból, nem egyszerűen fájdalmas csalódás és óriási kudarc, hanem szégyen. Magyarországon ilyenkor gyakori szokás, hogy elkezdik szépítgetni a helyzetet. De szerintem nincs helye a kidumálásnak, nem lehet mellébeszélnünk! Az a dolgunk, hogy megvizsgáljuk az okokat és nem az, hogy megmagyarázzuk a magyarázhatatlant. Az egyedüli lehetőség, hogy a lehető legrövidebb időn belül visszajussunk az első osztályba – mondta Deutsch az mtkbudapest.hu-nak.

A Paks elleni 1-1 kiesést jelentett


Az elnök szerint a klub pénzügyileg stabil, új stadiont kapott, minden adott volt a bennmaradáshoz, a kiesés okait máshol kell keresni.

Sokan elkísérték az MTK-t a sorsdöntő meccsre


– Három és fél éve lettek új tulajdonosai a labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaságnak. Az új tulajdonosok és az új menedzsment békés átmenetet hirdetett: megtartottak mindent és mindenkit a múltból, és így próbáltak lépésről lépésre változtatni, építkezni. Alapvető hiba volt! Azoknak lett igazuk, akik azonnali és radikális változtatásokat javasoltak, sürgettek! Mindent, ami a teljes zsákutcát jelentő elmúlt közel tíz évhez tartozik, ki kell hajítani, és teljesen új dolgot kell csinálni! – árulta el.

A politikus az egyesület belterjességét és játékosértékesítési stratégiáját is elhibázottnak tartja, erről itt beszélt részletesen.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog