Kyrgios újra edzővel készül?

A L’Equipe című francia sportnapilap úgy értesült, hogy a korábbi világranglista-negyedik francia, Sebastien Grosjean lehet a jövőben Nick Kyrgios új, részidős edzője a legfontosabb tornákon.
Úgy tűnik, végre újra lesz valaki, aki – még, ha csak részállásban is – de irányítani fogja az ausztrál munkáját. A francia lap arról számolt be, hogy a kettős akár már a héten Rómában összeállhat.

Grosjean legutóbb Richard Gasquet-val dolgozott együtt 2014-től 2016 végéig. A francia szakember, aki a 2000-es évek elején leginkább csodálatos tenyereseiről volt ismert, az utazási kötelezettségek miatt nem akar teljes állású edzői feladatokat vállalni. Azonban úgy tűnik, az, hogy tanácsadóként segítse a fiatal ausztrál edzéseit, kellőképpen felcsigázta az érdeklődését.

Grosjean ugyanis megosztotta egy francia újságíró üzenetét a Twitteren, mely szerint ő és Kyrgios február óta együtt dolgoznak, illetve, hogy a fontosabb tornákon ott fog majd ülni az ausztrál bokszában.

Nick az elmúlt két évben edző nélkül készült, és az elmúlt időszakban csípősérüléssel bajlódott. Madridban visszatért, és a harmadik körig jutott, ugyanis a későbbi bajnok, Rafael Nadal 6:3, 6:1 arányban legyőzte őt.

Kyrgios Rómában a világranglista 21. helyén álló Roberto Bautista-Agut ellen kezd majd.

Forrás: Hosszabbítás.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések