Spurs legjobbja kihagyja a Warriors elleni második meccset

A San Antonio Spurs legjobbja, Kawhi Leonard nem léphet pályára a Golden State Warriors elleni nyugati főcsoportdöntő második összecsapásán az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban.
A texasiak sztárjának az első összecsapás harmadik negyedében fordult ki a már korábban is sérült bokája. Ő akkor 26 pontnál járt, csapata pedig 21 ponttal vezetett, ezt követően viszont a Warriors sorozatban 16 pontot szerzett, és végül 113-111-re megnyerte az összecsapást.

Egyelőre várjuk az MRI eredményét, de az biztos, hogy a második mérkőzésen nem lép pályára" - mondta legjobbjáról a San Antonio vezetőedzője, Gregg Popovich. Megjegyezte, a balesetet okozó Zaza Pachulia szerinte "igen sportszerűtlen" volt az esetnél. A Warriors centere a mérkőzés után elnézést kért, s hozzátette, nem szándékosan okozott sérülést Leonardnak.

A 25 éves erőcsatár - akit a 2014-es nagydöntő legértékesebb játékosának választottak - a szerencsétlen esetnél egy tempódobást követően a blokkolni igyekvő Pachulia lábára érkezett, így fordult ki a bal bokája.

A párharc második mérkőzését magyar idő szerint szerdán hajnalban rendezik.

Forrás: Origo.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések