Chelsea-sztár váltja a korábbi magyar válogatottat a kispadon

Márciusban még hosszabbítottak vele, most kiteszik a szűrét.
Annak ellenére, hogy szinte a semmiből épített remek csapatot Kolozsváron, órákon belül menesztik a Kolozsvári CFR kispadjáról Vasila Miriutát.

Miriuta a tavaly nyáron egy olyan csapatot vett át, amelynek távoztak a legjobbjai, és nagyon nagy hátránnyal kezdte a bajnokságot, hiszen hat pontot még a szezon előtt levont tőlük a Román Labdarúgó Szövetség.

Ennek ellenére a felsőházba vezette a csapatot, az ellenfelek szerint a legjobb focit játszották, a bajnoki címre pedig csak azért nem voltak esélyesek, mert ki voltak a zárva az európai kupákból, így nem voltak motiválva.

A napokban azonban bírósági döntés született arról, hogy megszüntetik a csődeljárást ellenük, így amennyiben a következő szezonban ennek megfelelő helyen végeznek, a 2018-2019-es szezonban már indulhatnak Európában.

Brit sajtóértesülések szerint a Manchester United visszautasította a Real Madrid David de Geáért tett bombaajánlatát. Brit sajtóértesülések szerint a Real Madrid nem tett le Eden Hazard megszerzéséről. A spanyol bajnok vezetői 100 millió fontot sem sajnálnának a Chelsea belga klasszisának leigazolására. Első Figueirense-meccsén nagy potyagólt kapott a brazil másodosztályban a 38 éves kapus, Fábio.

Ezután döntött úgy a klub tulajdonosa, hogy meneszti Miriutát, annak ellenére, hogy nemrég még azt mondták, vele képzelik el a jövőt. Utódja pedig a Chelsea korábbi sztárja, Dan Petrescu lesz.

„Valóban előrehaladott tárgyalásokat folytatunk Dan Petrescuval. A tulajdonos külön kérése volt ez, aki jövőre már komoly eredményeket akar elérni, és ehhez egy neves edzőt akart.” – nyilatkozta a Pro Sportnak Iuliu Muresan, a kolozsvári klub elnöke.

Forrás: sport365.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések